Domotica

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, maakt je leven in huis een stuk luxer, comfortabeler en veiliger. Een domotica systeem zorgt ervoor dat alle elektronische apparaten in huis met elkaar gaan communiceren, zodat ze ‘slim’ worden.

Zodra alle apparaten met het domotica systeem zijn verbonden kan je via één app al je apparaten bedienen. Waar het voor de meeste domotica systemen hier stopt, gaan wij nog een stapje verder.

Zodra we alle apparatuur hebben verbonden gaan we ze met elkaar verbinden via ‘scenes’. Dit houdt in dat je automatisch meerdere acties tegelijkertijd kan laten uitvoeren. Als voorbeeld: je moet ’s nachts naar de badkamer. De sensor in de gang meet een lage lichtintensiteit en de sensor in de slaapkamer ziet beweging. Op dat moment gaan automatisch de lampen in de gang aan op een aangename stand. Dit is een simpel voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Voordat we met de installatie beginnen zullen we bespreken wat de wensen zijn en zullen we ook advies en ideeën geven voor andere praktische scenes.

Wat kunnen we schakelen en regelen met domotica?

Met domotica kan je eigenlijk alle elektronische apparaten zowel handmatig als automatisch schakelen en/of regelen. De drie grootste onderdelen van een domotica installatie bestaan meestal uit:

Verlichting

verlichting

Klimaat

klimaat

Beveiliging

Beveiliging
×

Ontvang direct €5,- korting!

Wat moet u hiervoor doen:
Stap 1: like onze Facebook pagina.
Stap 2: vul uw email adres hierboven in.
Stap 3: u ontvangt een email met een activatie link.
Stap 4: open deze activatie link en profiteer direct!

Bij het aanmelden bij deze actie ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief.

(Let op! De couponcode wordt maximaal 1 keer getoond).
Deze actie is niet geldig met andere couponcodes.

Wij maken gebruik van cookies Meer info

Nobel Domotica maakt gebruik van de zogenaamde "cookies". Deze bestandjes "volgen" je op onze site. Met deze gegevens kunnen wij de gebruikerservaring verbeteren.

Sluiten