Winkel

Fibaro Motion Sensor

Fibaro Motion Sensor

55.99De Fibaro Motion Sensor is uw kattenoog in huis. Hij detecteert bewegingen en meet de omgevingstemperatuur en lichtsterkte. Door middel van deze slimme sensor wordt uw huis goed in de gaten gehouden.
Banner bij winkelwagen

Beschikbaar via nabestelling

Productbeschrijving

FIBARO Motion Sensor

De Fibaro Motion Sensor, met een diameter van slechts 44 mm, is een bewegingsdetector die voor u een oogje in het zeil houdt in huis. Wanneer de motion sensor geïnstalleerd wordt aan beide kanten van een doorgang telt hij bijvoorbeeld het aantal personen dat arriveert of vertrekt. Zo houdt de sensor bij hoeveel personen er zich in een bepaalde ruimte bevinden. Ook houdt hij bij hoe lang een persoon zich in die ruimte heeft bevonden. Om het u zo comfortabel mogelijk te maken zal de Motion Sensor bij een groot aantal personen de ventilatie aanzetten. Omdat u niet overal evenveel beveiliging nodig heeft is de gevoeligheid van de detector aan te passen aan de ruimte waar de sensor zich bevindt. Het oog veranderd van kleur bij een daling of stijging van de temperatuur.
Door de bewegingsdetectie zullen ook aardbevingen opgemerkt worden. Hiervan ontvangt u een melding op uw gekoppelde mobiele apparaat. Wanneer er bijvoorbeeld een apparaat  aan staat wanneer er niemand in huis is, wordt er een melding afgegeven. De Fibaro Motion Sensor ondersteunt u in het dagelijks leven, hij houdt zelfs uw kind in de gaten. Wanneer het kind in slaap valt wordt dit opgemerkt door de sensor. De Motion Sensor zal vervolgens het nachtlampje uitschakelen.Kortom het oog houdt alles in de gaten en springt bij waar nodig.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Fibaro Motion Sensor” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×

Ontvang direct €5,- korting!

Wat moet u hiervoor doen:
Stap 1: like onze Facebook pagina.
Stap 2: vul uw email adres hierboven in.
Stap 3: u ontvangt een email met een activatie link.
Stap 4: open deze activatie link en profiteer direct!

Bij het aanmelden bij deze actie ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief.

(Let op! De couponcode wordt maximaal 1 keer getoond).
Deze actie is niet geldig met andere couponcodes.

Wij maken gebruik van cookies Meer info

Nobel Domotica maakt gebruik van de zogenaamde "cookies". Deze bestandjes "volgen" je op onze site. Met deze gegevens kunnen wij de gebruikerservaring verbeteren.

Sluiten