Winkel

Fibaro RGBW Controller

Fibaro RGBW Controller

59.95

Met de RGBW Controller creëert u uw eigen verlichtingseffect binnen uw woning. Kleuren spelen een grote rol in ons leven en hebben veel invloed op onze stemming. De RGBW Controller past zich aan aan de weersomstandigheden, uw humeur of een speciale gelegenheid. Stem zelf de kleuren af op de situatie en de RGBW Controller maakt van 3 en 4 kleurige ledlampen miljoenen kleuren in uw huis.
Banner bij winkelwagen

In voorraad

SKU: FIB-FGRBWM-441 Tags: , , ,

Productbeschrijving

De Fibaro RGBW Controller is een draadloze 4-kleuren LED strip controller. Buiten de traditionele RGB kanalen ondersteund deze ook het wit licht kanaal, welke voor pastelkleuren in het kleurenschema kan zorgen. Creëer uw eigen kleureneffect in de gewenste kamer. De RGBW Controller werkt met LED strips, RGB/ RGBW LED’s licht-units welke gevoed worden met 12-24volt. De kleuren passen zich aan aan de situatie zoals het rood kleuren bij een inbraak, het veranderen van kleur bij het stijgen van de watertemperatuur van uw bad en bijvoorbeeld het veranderen van kleur bij regen. Welke kleuren bij welke situatie gebruikt worden hangt af van uw eigen instellingen.
Het apparaat heeft vier analoge ingangen die verschillende sensoren ondersteunen zoals: windsensoren, lichtsensoren, luchtvochtigheidssensoren, temperatuursensoren en luchtkwaliteitssensoren. Met behulp van deze sensoren zorgt de controller bijvoorbeeld ook voor uw ideale lichteffect in uw tuin, in de kinderslaapkamer en bespaart elektriciteit wanneer hij maanlicht signaleert. Net als de Fibaro Wall Plug geeft de RGBW Controller het energieverbruik aan van de gekoppelde apparaten. In het geval van de RGBW Controller gaat dat om het lichtverbruik.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Fibaro RGBW Controller” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×

Ontvang direct €5,- korting!

Wat moet u hiervoor doen:
Stap 1: like onze Facebook pagina.
Stap 2: vul uw email adres hierboven in.
Stap 3: u ontvangt een email met een activatie link.
Stap 4: open deze activatie link en profiteer direct!

Bij het aanmelden bij deze actie ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief.

(Let op! De couponcode wordt maximaal 1 keer getoond).
Deze actie is niet geldig met andere couponcodes.

Wij maken gebruik van cookies Meer info

Nobel Domotica maakt gebruik van de zogenaamde "cookies". Deze bestandjes "volgen" je op onze site. Met deze gegevens kunnen wij de gebruikerservaring verbeteren.

Sluiten