Winkel

Schermafbeelding 2014-08-17 om 14.11.14

Fibaro Home Center 2

549.99De Fibaro Home Center 2 is het hart van het Fibaro Systeem. Dit betekent feitelijk dat u geen Fibaro systeem kan opbouwen zonder een Home Center. De Home Center 2 is tot nu toe de nieuwste Home Center van Fibaro.

Banner bij winkelwagen

 

In voorraad

SKU: FIB-HOMEC2 Categorie: Tags: , , ,

Productbeschrijving

De Fibaro Home Center 2 is de krachtigste en snelste Z-Wave controller op de markt.
Alle modules die u installeert in uw huis moeten aangemeld worden op uw Home Center 2. Daarom is dit apparaat onmisbaar in uw Fibaro domotica installatie.

De Home Center 2 is heel simpel te installeren; stop de stekker in het stopcontact, en sluit de Home Center via een netwerkkabel aan op het bestaande netwerk. Vervolgens gaat u naar het IP-adres van de Home Center 2 (dit is het standaard ip-adres van de Home Center 2) en start vervolgens de installatie.

Met de Home Center 2 kunt u scenes aanmaken. Deze scenes kunnen inspelen op de verschillende scenario’s die in het dagelijks leven voorkomen.

Stelt u zich eens voor. U rijdt weg van uw werk en u vraagt via de Fibaro app aan Lili (de (robot)spraakassistente van Fibaro) of ze het huis wil klaarmaken voor aankomst. Vervolgens kijkt de Home Center 2 waar u zich bevindt en schakelt een scene in. Zo worden bijvoorbeeld de lichten aangezet, de oven met de kip op 180 graden gezet en de poort geopend wanneer u minder dan 5 meter van uw huis bent. Daarna, wanneer u de oprit oprijdt, worden er camerabeelden gemaakt en sluit de poort achter u. En dit is nog maar een “simpele” scene! Want er is nog veel meer mogelijk met de Fibaro Home Center 2!

Het is ook mogelijk om LUA code te gebruiken in de Home Center 2. Zo kunt u nog geavanceerdere scenes maken.
U kunt dan bijvoorbeeld met een infrarood controller werken om zo, bijvoorbeeld via de Fibaro app, uw televisie in te schakelen en uw favoriete film te kiezen.

hc2_3laptop_hc2_login

Fibaro HC2 Interface (2012)

Fibaro TV Advertentie

×

Ontvang direct €5,- korting!

Wat moet u hiervoor doen:
Stap 1: like onze Facebook pagina.
Stap 2: vul uw email adres hierboven in.
Stap 3: u ontvangt een email met een activatie link.
Stap 4: open deze activatie link en profiteer direct!

Bij het aanmelden bij deze actie ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief.

(Let op! De couponcode wordt maximaal 1 keer getoond).
Deze actie is niet geldig met andere couponcodes.

Wij maken gebruik van cookies Meer info

Nobel Domotica maakt gebruik van de zogenaamde "cookies". Deze bestandjes "volgen" je op onze site. Met deze gegevens kunnen wij de gebruikerservaring verbeteren.

Sluiten